JK intern transport

Virksomheden

Jørn Klavsen, JK Intern Transport

Indehaver

Tlf. 7564 6888
info@JKintern­transport.dk

JK Intern Transport er en projekterende og udførende handels- og ingeniørvirksomhed etableret i 1999 og med mere end 30 års virke indenfor intern transport og håndtering. Virksomheden er en kompetent leverandør af kvalitetsprodukter fra udenlandske fabrikker samt egen konstruktion af specialmaskiner.

Se eksempler på vores arbejde her.

Forretningsområde

Firmaets kompetenceområde ligger inden for levering af udstyr til intern transport og materialehåndtering på områderne produktion, montage, lager og forsendelse. Opgaverne spænder fra levering af nogle få rullebaner til komplette fuldautomatiske transportanlæg, gennemløbsreoler til plukkelagre og anlæg til håndtering af paller.

Læs mere om vores produkter her.

Udsnit af layout, en montagelinje
Montagelinje, udsnit af et komplet layout. Klik for at læse mere om projektet.

Konsulentarbejde – projektering, rådgivning og specialløsninger

JK intern transport er en seriøs samarbejdspartner, som kan løse en række forskellige opgaver. Vi yder konsulentarbejde inden for følgende områder:

Projektoplæg

Udarbejdelse af projektoplæg, f.eks. ideer til en automatiseringsopgave eller special-maskine med evt. tilhørende forsøg, samt udarbejdelse af budgetter og pay-back-beregninger, alt efter ønske og aftale.

Projektledelse

Koordinering eller tilsyn af projekter.

Maskinkonstruktion

Udvikling og konstruktion af specialmaskiner og specialanlæg, samt teknisk tegning (2D AutoCad).

Fabrikslayout

Indretning af fabrikslayout og produktionsflow samt beregning af kapaciteter.

Visioner

Vores mål er at give vores kunder økonomisk vækst med automatisering. Vi arbejder målbevidst, fair og grundigt uanset om opgaven er lille eller stor. At så mange af vore kunder, store som små, gang på gang vender tilbage med nye opgaver, er en anerkendelse og en stærk motivation for at fortsætte denne indsats.